• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Pumper

Hos EL-lager.dk finder du altid et stort udvalg af pumper til industrien. Vi har sammensat et sortiment af produkter fra nogle af de mest anerkendte producenter på markedet, og du finder både Grundfos pumper, Smedegaard pumper og Wilo pumper i vores udvalg.

Klik dig rundt i webshoppen, og find den løsning, der matcher dine pumpebehov.

 

Se sortimentet af pumper hos EL-lager.dk

Hos EL-lager.dk er vi leveringsdygtige i løsninger til mange forskellige brancher og erhverv, og du finder altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter til lave priser i vores webshop.

Her på siden har vi samlet et udvalg af driftssikre pumper og pumpeløsninger til mange forskellige formål. Udvalget tæller både dykpumper, vandpumper til brønd, boremaskinepumper, entreprenørpumper, restvandspumper, selvansugende pumper og andre pumpeløsninger, ligesom vi også har samlet et udvalg af tilbehør her på siden. Dermed kan du samle alle dine indkøb af pumper hos én og samme forhandler, når du handler hos EL-lager.dk

Selvom udvalget er stort, leverer vi kun produkter af høj kvalitet. Du får derfor altid en driftssikker og energieffektiv løsning, når du køber pumper hos EL-lager.dk – og så er vores priser yderst konkurrencedygtige. Vi bestræber os nemlig på at være en af Danmarks billigste netforhandlere af pumper og andre VVS-løsninger.

Grundfos pumper og andre pumpeløsninger af høj kvalitet

I sortimentet finder du blandt andet et stort udvalg Grundfos pumper. Danskejede Grundfos er verdens største producent af pumper, og virksomheden har høstet stor anerkendelse for deres banebrydende og bæredygtige løsninger og kompromisløse kvalitet.

Vi er desuden lagerførende i produkter fra Tsurumi og en række andre pumpeproducenter. Fælles for alle brands i vores webshop er den høje driftssikkerhed, ligesom vi med det store udvalg kan levere løsninger til mange behov og formål.

Bestil pumper hos EL-lager.dk

Gå på opdagelse i webshoppen, eller find den pumpeløsning, du søger, ved at bruge søgefunktionen. Er du på udkig efter en bestemt vandpumpe til brønd eller en anden specifik løsning, kan du altid kontakte os og høre nærmere. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores ekspertise, hvis du har behov for at vide mere om en pumpeløsning.

 

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS