• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Kabler og ledninger

Er du på udkig efter kabler og ledninger?

Så er du kommet til det rette sted. Hos EL-lager.dk finder du nemlig altid et bredt udvalg af reservedele, og vi har også et stort udvalg af el kabler og ledninger. Gå på opdagelse i vores udvalg af kabler og ledninger til mange forskellige formål.

El kabler og ledninger til både private og erhverv

EL-lager.dk er din leverandør af kabler og ledninger – uanset om du er en ivrig gør-det-selv-mand, eller om du er en professionel håndværker med høje krav til kvaliteten.

Vores udvalg tæller ligeledes cirka 9000 varenumre med billeder og beskrivelser til private, mens elektrikere, elinstallatører og andre professionelle med behov for kabler og ledninger samt øvrige reservedele eller værktøj kan vælge mellem mere end 75.000 produkter. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du finder lige præcis de produkter, du søger, hos EL-lager.dk.

El kabler og ledninger – et stort udvalg af kvalitetsprodukter

Hos EL-lager.dk er kvantitet og kvalitet ikke nødvendigvis hinandens modsætninger. Vi ønsker hverken at gå på kompromis med udvalget eller kvaliteten, og du kan derfor være sikker på at finde solide produkter, når du køber kabler og ledninger hos EL-lager.dk – uanset om du er en privat forbruger, der lige mangler et installationskabel, eller om du er elektriker eller installatør med mere omfattende og specifikke behov.

Se udvalget, eller kontakt os for forespørgsler

Lad dig inspirere af det store udvalg her i webshoppen, eller søg efter bestemte produkter ved at klikke på de enkelte produktkategorier.

Du er altid velkommen til at kontakte os , hvis du er på jagt efter specifikke produkter, som du ikke kan finde her på siden. Vi vil meget gerne hjælpe med at skaffe lige netop de produkter, du har brug for.

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS