• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

VELKOMMEN TIL WWW.EL-LAGER.DK

Hvem er vi

EL-lager startede i 2001 med salg af hvidevarer og el-materialer til private og erhvervskunder i lokal området.

Siden starten er det gået stærkt fremad, så vi i dag sælger og sender varer afsted hver dag, rundt til kunder i hele landet.

Sidste nyt er vores nye layout på net-butikken, så det i dag fremstår som en top moderne og professionel net-butik. Det er blevet nemmere for dig som kunde at finde rundt i butikken med søgefunktion og billeder.

Vores varesortiment er nu udvidet til også at omhandle El, VVS artikler, kloak og værktøj

Målsætning

At kunden følger sig tryg når de handler ind på el-lager.dk At kunden får sin varer og den rigtige varer til aftalte tid. At værer en professionel og seriøs samarbejds partner for private og erhvervs kunder. At være en af Danmarks biligste på nettet, med el-materialer og hvidevarer. At sælge varer af en ordenlig og god kvalitet. At service og smil ikke koster ekstra.

Varersortiment

Her i butikken finder du ca. 100.000 varer med billeder og beskrivelser til "gør det selv folket". Til den mere erfarne bruger er der ca 250.000 varernumre at søge på, og der vil hele tiden blive lagt flere ind både med og uden billeder. Skulle der værer en vare, som du ikke finder, er du altid velkommen til at maile eller ringe til os.

Rigtig god fornøjelse med at handle ind på www.el-lager.dk

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS