• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Rør og fittings

Er du på udkig efter en forhandler af reservedele og udstyr til VVS-arbejde?

Så er du ikke gået forgæves. Hos EL-lager.dk finder du nemlig intet mindre end et kæmpe udvalg af rør og fitting og øvrigt VVS-udstyr – fra messing fittings, over rørsamlere og anboringsbøjler til rørophæng, rosetter og bøsninger. Vi har samlet alt inden for rør og fittings og lignende produkter ét og samme sted, så du nemt og hurtigt kan finde de produkter, du står og mangler.

 

Se udvalget af rør og fittings hos EL-lager.dk

EL-lager er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at sælge og levere værktøj, reservedele og udstyr til den danske byggebranche og gør-det-selv-entusiaster. Selvom udvalget er omfattende og målrettet flere forskellige faggrupper og formål, er el og VVS-artikler fortsat vores primære områder.

Derfor kan du også altid være sikker på at finde et bredt sortiment af VVS-udstyr i vores webshop – fra VVS fittings, kobber- og alupex rør samt fittings til pak- og fugemateriale.

 

Køb trygt, billigt og kvalitetsbevidst hos EL-lager.dk

Det er vores målsætning at give dig en tryg oplevelse, når du har behov for VVS rør, fittings og andet udstyr og materiel til VVS-arbejde, ligesom vi bestræber os på at være Danmarks billigste netforhandler af VVS-udstyr – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er lagerførende i alle de kendte mærker, ligesom vi også altid sidder klar til at tilbyde faglært rådgivning, hvis du har behov for det. Vælger du EL-lager.dk som din forhandler af udstyr til VVS som rør og fittings, er du derfor sikret både høj kvalitet og lave priser.  

 

Find rør og fittings, eller kontakt os for spørgsmål

Mangler du svejsefittings eller lignende produkter inden for svejserør og fittings? Eller er du bare løbet tør for fugemateriale?

Så bestil hos EL-lager.dk allerede i dag. Du kan også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller har en særlig forespørgsel. Vi vil være dine foretrukne leverandør af udstyr og materiel til VVS som fittings, svejserør og andre produkter.

 

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS