• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Levering/Afhentning

Forsendelser foretages med vognmand eller gennem Post Danmark. Ved forsendelse yder El-lager forsikring på alle varer jf. transportøren prisliste . Prisen på fragt er 90,00 dkk. Du kan også vælge at afhente dine varer hos os, hvilket er gratis/gebyrfrit.

Alle vare priser er pr.  stk./meter og længde vare købes som meter.
I ANTAL feltet står der 6 betyder at læng på varen er 6 m og man betaler for 6 meter eller det er 6 stk. i en pakning og man betaler for 6 stk.
Hvis man retter i  indtastnings feltetet ANTAL til et tal der ikke går og i helle længder eller stk. forpakninger går ordren i fejl ved leverandøren.

Når du modtager varen er det vigtigt, at du med det samme undersøger om den er intakt. Er varen behæftet med fejl og mangler eller har du andre reklamationer bedes du venligst kontakte os inden evt. returnering.

Leveringstiden fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Vores normale leveringstid for de fleste varer er 1-10 hverdage, afhængig af om du bestiller i weekenden eller på en hverdag. På grund af Coronavirus kan der blive mangel på komponenten og leveringstiden blive længere . Sker der ændringer i forbindelse med leveringen, sender vi dig en mail med den nye leveringsdato, så du har mulighed for at afbestille din ordre eller den enkelte vare, hvis du ikke ønsker at vente. Bestiller du flere varer hvoraf en eller flere er i restordre, vil du som regel modtage de øvrige varer snarest muligt. I nogle tilfælde vil det dog være uden mening at levere de øvrige varer, og du vil blive informeret om, at levering afventer varen med den længste leveringstid. Vi leverer ikke til udlandet, herunder Grønland og Færøerne.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle fejl - herunder prisfejl, trykfejl, manglende eller mangelfulde informationer i forbindelse med produktinformationer her på sitet. Forbeholdet gælder tekst, billeder, datablade, manualer, certifikater, m.fl.

Priser

Alle priser på El-lager.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. A
og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt. Der tages forbehold for prisfejl

 

Reklamation og garanti

Der ydes  2 års reklamations ret på alle produkter, garantien omfatter fabrikationsfejl og mangler. Returnering af varer med fejl og mangler bedes ske med angivelse af fejlen og vedlagt den originale kvittering. Ved konstateret fejl og mangler ombytter og fremsender vi en ny vare uden omkostninger for kunden. Du kan sende varene, eller indlevere dem hos El-lager på ovenstående adresse.

 

Fortrydelsesret for private

Inden for de første 14 dage efter modtagelsen af en vare kan du fortryde købet for private, dog ikke på skaffevare og vare der er skåret på længde. Du skal blot returnere varen inden fristens udløb i væsentlig samme stand og mængde som modtaget. Bemærk, at hvis du undlader at modtage varen ved levering er fortrydelsesretten også gældende. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Betalingen for varen returneres af El-lager via tilbageførsel eller via bankoverførsel inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget varen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os her.

 

Fortrydelsesret for erhverv

Inden for de første 5 dage efter modtagelsen af en vare kan du fortryde købet mod 10% af beløbet i returnerings  gebyrer, (vi skal have modtaget returvaren inden for 10 dage), dog ikke på skaffevare og vare der er skåret på længde. Du skal blot returnere varen inden fristens udløb, ud åbnet og i samme stand og mængde som modtaget. Bemærk, at hvis du undlader at modtage varen ved levering er fortrydelsesretten også gældende. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Betalingen for varen returneres af El-lager via tilbageførsel eller bankoverførsel inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget varen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os her.
 

Personlige oplysninger

Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Kun den information der er absolut nødvendig videregives til tredjepart med henblik på at gennemføre bestillingen, f.eks. PBS og leverandøren. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere undtagen som anført ovenfor. Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten (ordrebekræftelsen) efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send os en e-mail her

Alle kontrakter (ordrebekræftelser), salg og leveringsbetingelser er på Dansk.

 

Betaling og sikkerhed

Når du har fundet de varer du skal bruge og har lagt dem i indkøbskurven, skal du betale med Dankort. Vi opkræver intet gebyr når du handler hos os. Vi benytter den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol til at kryptere dine data. Krypteringen betyder, at dine indtastede kortoplysninger kodes før de sendes til PBS. Vi gemmer eller opbevarer på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Vi anbefaler desuden at læse mere om sikkerhed på nettet på det website til internet forbrugeren som er udarbejdet af Forbrugerrådet og Foreningen for Dansk Internet Handel eller hos PBS på www.betaling.dk eller på nedenstående banner.

Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato (disse oplysninger står på forsiden af kortet) samt kontrolcifre (3 cifre som står på bagsiden af kortet) i felterne ved indkøbsvognen og trykker på "Gennemfør bestilling". Herefter sendes disse informationer i krypteret (kodet) form til PBS, der kontrollerer kortets gyldighed. Dette kan tage op til 30 sek. Når dit kort er blevet kontrolleret hos PBS, modtager vi information om, hvorvidt vi kan trække pengene på din konto eller ej. Du vil modtage en ordrebekræftelse samt en e-mail med indholdet af din bestilling.

Bliver transaktionen afvist kan du eventuelt prøve igen. Afvises det gentagne gange skal du kontakte din bank.

Har du tekniske spørgsmål vedrørende produkter er du velkommen til at kontakte os her. Har du spørgsmål til vores webside er du velkommen til at kontakte vores Webmaster her.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer samt ændrede specifikationer for produkterne.

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS