• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Gulvvarme

Er du VVS’er med faglig stolthed, som ikke har i sinde at skuffe dine kunder? Og er du på udkig efter billige gulvvarmesystemer i en god kvalitet?

Hos EL-lager.dk er vi altid lagerførende i et kæmpe udvalg af tilbehør og materiel til VVS-branchen – og gulvvarmesystemer, og vi forhandler også tilbehør til installation af gulvvarme. Kig dig omkring i webshoppen, eller brug søgefunktionen for at finde lige netop de komponenter, du har behov for.

 

Alt i udstyr til gulvvarme hos EL-lager.dk

EL-lager har solgt El- og VVS-udstyr til både private og virksomheder siden 2001. Selvom udvalget og kundekredsen er vokset siden den ydmyge begyndelse, er målsætningen den samme. Vi vil levere kompromisløs kvalitet og give vores kunder en tryg oplevelse – selvfølgelig med et smil på læben. Og så vil vi være en af Danmarks billigste på nettet inden for salg af VVS-udstyr- og tilbehør.

Derfor er du også altid sikret en god kvalitet, når du køber gulvvarmesystemer og komponenter til gulvvarme hos os. Vi er din professionelle leverandør af udstyr til montering af gulvvarme og andet VVS-udstyr, og vi har stor forståelse for, at dine kunders tilfredshed i høj grad afhænger af vores evne til at levere de rette produkter til tiden.

Se udvalget af komponenter til gulvvarme

Er du på udkig efter billige gulvvarmesystemer i solid kvalitet?

Så gå på opdagelse i webshoppen. Uanset om du mangler rør til gulvvarme- og radiatorsystemer, samlestykker, preskoblinger eller en ventil, finder du det hos EL-lager.dk.

Skulle du alligevel gå forgæves, er du mere end velkommen til at kontakte os med din forespørgsel. Vi sidder selvfølgelig også klar til at yde faglært rådgivning inden for valg af tilbehør til gulvvarme.

Ring eller skriv derfor gerne, hvis der er noget du vil vide – uanset om din henvendelse drejer sig om gulvvarme anlæg eller noget helt andet tilbehør til VVS.
 

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS