• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Måleudstyr

Er du på udkig efter laserafstandsmålere, krydslasere, vaterpasser, nivellerinstrumenter eller andet måleudstyr?

Hos EL-lager.dk har vi samlet det hele ét og samme sted. Se det store udvalg af måleudstyr her på siden ved at navigere rundt i produktkategorierne, eller brug søgefunktionen, hvis du er på udkig efter en bestemt model.

 
 

Måleudstyr til flere brancher

EL-lager.dk er mere end elartikler, VVS og hvidevarer. Vores sortiment byder også på værktøj og teknisk materiel til en bred vifte af brancher og formål.

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i måleudstyr. Vi har samlet alt fra de mere simple produkter som rørvaterpasser, målebånd, tommestokke og målehjul til de mere avancerede som krydslasere, rotationslasere og spotmålere under hovedkategorien “måleudstyr”. I vores webshop finder du det udstyr, du skal bruge i dit fag – uanset om du arbejder med håndværk, landinspektion eller en helt tredje branche, hvor præcision er en absolut nødvendighed.

Vi har selvfølgelig prioriteret kvaliteten af vores måleudstyr højt – til gengæld har vi skruet priserne helt i bund. Hos EL-lager.dk er du nemlig altid sikret solide produkter til nogle af nettets laveste priser.

 

Bestil i webshoppen – eller kontakt os for spørgsmål

Du er altid sikret en tryg handel, når du køber reservedele, tilbehør og værktøj hos os, og vi bestræber os på at levere produkter af høj kvalitet. Ganske enkelt fordi vi vil være din professionelle og seriøse leverandør af måleudstyr. Her på siden kan du nemt og overskueligt finde de produkter, du søger. Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde lige netop det måleudstyr, du mangler? Så kontakt os på telefon eller mail, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

 

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS