• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Varmepumper

EL-lager.dk er din professionelle og seriøse leverandør af VVS-udstyr. Og vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i varmepumper og tilbehør til samme.

Gå derfor roligt på opdagelse i vores kæmpe webshop. Her finder du stort set alt i tilbehør, udstyr og komponenter til VVS – fra armaturer, ventilationsudstyr samt rør og fittings til vandbeholdere samt både luft til luft og luft til vand varmepumper.

 

Find varmepumper hos EL-lager.dk – din forhandler af VVS-udstyr på nettet

EL-lager er en dansk virksomhed, som har forhandlet elartikler, hvidevarer og VVS-udstyr siden 2001. Dengang var salget begrænset til lokalområdet. I dag sælger vi udstyr til både private og erhvervsdrivende i hele landet, og vores udvalg af varmepumper og øvrigt VVS-udstyr er opdateret og udviklet.

Selvom der er sket meget, siden EL-lager begyndte i 2001, er vores kerneværdier de samme som altid: Vi vil være din professionelle leverandør af billigt VVS-udstyr i høj kvalitet. Og vi vil give dig en tryg og kvalitetsbevidst handel, uanset om du er på udkig efter varmepumper, eller om du lige står og mangler en ventil.

Derfor består vores sortiment altid af solide produkter til seriøse VVS-folk, der vægter kvaliteten lige så højt, som vi selv gør. Selvfølgelig tilbyder vi også at dele ud af vores egen erfaring og ekspertise, når du køber varmepumper eller andet VVS-udstyr hos os.

Bestil i webshoppen – eller kontakt os for spørgsmål

Klik dig rundt i vores online butik, hvor du finder et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter fra nogle af branchens mest anerkendte producenter – for eksempel Panasonic, som både fremstiller luft til vand og luft til luft varmepumper.


Har du spørgsmål om varmepumper eller et andet produkt, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS