• Stort udvalg
  • Lave priser
  • Sikker betaling

Håndværktøj og værktøjssæt

Mangler du en hammer, en sav eller andre produkter inden for håndværktøj?

Så se med her. EL-lager.dk er nemlig lagerførende i et stort sortiment af reservedele, værktøj og andre produkter til håndværkerbranchen og gør-det-selv-folket – og håndværktøj og værktøjssæt er ingen undtagelse. Udforsk udvalget ved at klikke på de enkelte produktkategorier, og find det håndværktøj, du mangler.

 

Find håndværktøj og værktøjssæt hos EL-lager.dk

EL-lager.dk er en dansk forhandler af reservedele og værktøj til både private og erhvervsdrivende med en klar målsætning om at være din foretrukne samarbejdspartner og forhandler, når du har brug for reservedele til el og VVS samt håndværktøj og værktøjssæt.

Da vi grundlagde virksomheden i 2001 solgte vi udelukkende elartikler og hvidevarer i lokalområdet. Sidenhen har EL-lager.dk fået vokseværk, og i dag sælger og leverer vi produkter til hele landet, ligesom vores sortiment har udvidet sig til også at omfatte håndværktøj og værktøjssæt samt en bred vifte af andre reservedele og redskaber til mange forskellige håndværksfag.

Du kan altså roligt gå på på opdagelse her på siden, hvis du går og mangler et stykke værktøj – uanset om du er håndværksmester eller hobbyhåndværker.

 

Håndværktøj og værktøjssæt i kompromisløs kvalitet

Som håndværker brænder du for dit fag, og kvaliteten af dit arbejde er med sikkerhed en selvfølge for dig. Men selv den dygtigste fagmand kommer ikke langt med dårlige redskaber.

Handler du håndværktøj og værktøjssæt hos EL-lager.dk, behøver du dog ikke at spekulere over, om kvaliteten er i orden. Vi bestræber os på at levere en kompromisløs kvalitet, og vores sortiment er nøje sammensat med henblik på altid at kunne sikre vores kunder solide produkter.

Find håndværktøj og værktøjssæt i webshoppen

Klik dig rundt i produktkategorierne, eller brug søgefunktioen for at finde de foretrukne produkter. Vi leverer naturligvis til den aftalte tid, så du ikke står tomhændet, når du skal bruge dit nye håndværktøj.

Har du et en specifik forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel. Hos EL-lager.dk vil vi være dine foretrukne forhandler af håndværktøj og værktøjssæt, og derfor skal du selvfølgelig ikke gå forgæves, når du besøger vores netbutik.

 

Stort udvalg af el artikler til lave priser

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv, Vi har alt fra stikdåser, ledninger, gulvvarme til solceller, LED belysning, varmepumper, stærkstrømsmaterial, føringsveje og ventilation. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at går direkte til EL

Vi fører næsten alle mærker!

Bosch, Panasonic, Danfoss, Lauritz Knudsen, Devi, Osram, Philips, Dan Dryer, Metro, er bare en nogle få af de mærker du finder i vores store udvalg. Du finder kun kvalitets produkter, til lave priser.

Stort udvalg af vvs artikler til lave priser

Vi har også et kæmpe udvalg af vvs artikler til lave priser. Vores sortiment rækker lige fra håndvaske, toiletter, armatur til brusesæt. Vi har vandbeholdere, vekslere, ABS rør, fittings, pumper, isolering, varmeventilation, klimaanlæg og meget meget mere. Vi står tilrådighed med faglært rådgivning, hvis du har spørgsmål. Klik her for at gå direkte til VVS